Overige informatie

Adresgegevens

Theater Amsterdam
Danzigerkade 5
1013 AP Amsterdam


Parkeren

Mocht u met de auto afreizen naar TLN Live 2017 dan kunt u parkeren op de parkeerplaats naast Theater Amsterdam. Onze parkeerwachten zullen u hierbij begeleiden.


Overnachten

NOVOTEL

Dit hotel is volgeboekt van 25 op 26 november.

 

Double Tree by Hilton

Tevens kunt u via deze link: https://secure3.hilton.com/en_US/dt/reservation/book.htm?execution=e1s1www.amsterdam.doubletree.com een kamer boeken in Double Tree by Hilton Amsterdam. Volgens het booking.com principe kunt u hier op basis van beschikbaarheid én op basis van de kamerprijs van dat moment boeken. Een vaste kamerprijs is dus niet bekend en er zijn geen kamers voor TLN in optie gezet. De kosten voor het full American breakfast bedragen 25.50 euro p.p. De boeking is incl. BTW en exclusief 5% city taks.

Adresgegevens:
Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station
Oosterdoksstraat 4
1011 DK  AMSTERDAM
www.amsterdam.doubletree.com

 

Busvervoer – shuttleservice bij hotels naar locatie

Alleen bij een reservering bij Novotel Amsterdam City kunt u op zaterdag 25 november om 13.00 uur ’s middags gebruikmaken van de shuttleservice naar Theater Amsterdam. Inchecken bij het hotel is pas na 15.00 uur ’s middags mogelijk. U kunt uw bagage eventueel in het bagagedepot (in een afgesloten ruimte) van het hotel of in de auto achterlaten. Na afloop van het avondprogramma kunt u weer gebruik maken van de shuttleservice naar het hotel. Op de locatie kunt u bij de registratiebalie van TLN vragen naar de shuttletijden in de avonduren.

 

Kosten

De kosten voor het avondprogramma bedragen 95 euro per persoon.

 

Afmelden

Bent u ondanks eerdere aanmelding, onverhoopt toch niet in de gelegenheid om deel te nemen, laat u dit ons dan tijdig weten via het mailadres TLNLive@tln.nl. Afmelden tot 7 dagen voor aanvang is kosteloos, daarna wordt het door u te betalen bedrag volledig in rekening gebracht.

 

Contact tijdens het congres

Evenementenorganisatie Transport en Logistiek Nederland.
Tineke Hoogland:  06 51806330